მაკა კვიციანი „გასტრონომის“ ფეისბუქ-მომხმარებელს უზიარებს საკუთარ რეცეპტს, თუ როგორ უნდა მომზადდეს გოჭი საახალწლოდ, რომელიც 31 დეკემბერს სუფრაზე შეუცვლელია.
„რა თქმა უნდა, საახალწლო სუფრაზე მნიშვნელოვანი ადგილი უჭირავს გოჭს. ყველა დიასახლისს აქვს საკუთარი რეცეპტი, რის მიხედვითაც ამუშავებს გოჭს. ჩვენ ახლა გჭს ვუსვამთ დარიჩინს, შემდეგ კოჭას, მუსკატის კაკალს გემოვნებით და შეგვიძლია შიდა დამუსავებაზე გადავიდეთ. შიდა მხარეს ვუსვამთ კარაქს, გოჭს ყურები და კუდი ფოლგის მეშვეობით. გოჭს ვწვავ სამი საათის განმავლობაში. ხორცს წითელი ღვინო ძალიან უხდება, ამიტომაც გოჭთან წითელი ღვინის მირთმევას გირჩევთ“.